19 Sep 2018 | 222 licitatii active | 4258 Total anunturi
Newsletter

Primeste cele mai noi anunturi cu executari silite direct pe e-mail completand formularul urmator:


Categorii


wWw.elichidare.roS.C. Aromis SRL. , o societate romaneasca avand sediul social in Blv M. Viteazul Bl A37, SC A , Ap2 , Romania, numar de telefon +40260.614.701, adresa de e-mail contact@elichidare.ro , inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J31/781/1991, codul unic de inregistrare in scopuri de TVA RO681670.

1. Acceptare

Acesti termeni si prezentele conditii privind serviciul impreuna cu politica de confidentialitate (denumite in continuare in mod colectiv “Conditiile”) guverneaza utilizarea de catre dumneavoastra a aplicatiei sau a website-ului prin care ati accesat aceste Conditii, precum si utilizarea serviciilor conexe(denumite in continuare in mod colectiv “Serviciu”) iar Conditiile constituie un accord intre dumneavoastra si SC AROMIS SRL care stabileste drepturile si responsabilitatile dumneavoastra si ale firmei SC AROMIS SRL, inclusiv ale afiliatilor si furnizorilor sai in legatura cu Serviciul( denumite in continuare in mod colectiv “AROMIS SRL”).

Nu vi se permite sa utilizati Serviciul, daca nu sunteti de accord cu Conditiile.

2. Eligibilitate

Pentru a putea utiliza Serviciul, trebuie sa fi implinit minim optsprezece (18) ani. In cazul in care aveti minim optsprezece (18), dar in statul de rezidenta sunteti considerat minor, trebuie sa reviziuiti Conditiile, iar partintii sau tutorele dumnevoastra legal trebuie sa efectueze inregistrarea in numele dumneavoastra pentru ca dumneavoastra sa puteti utiliza Serviciul. Persoana care efectueaza inregistrarea trebuie sa fie competenta din punct de vedere juridic.

3. Inregistrare si renuntare

Cand v-ati inregistrat pentru a beneficia de Serviciu, ati convenit sa furnizati informatii exacte si complete si sa actualizati informatiile in mod constant.Va este interzis sa furnizati informatii de natura a induce in eroare privind identitatea dumneavoastra.

Cand va inregistrati, veti crea un nume de utilizator si o parola. Dumneavoastra(si in cazul in care sunteti minor, parintii sau tutorele dumneavoastra legal) suneti personal raspunzator pentru orice utilizare a Serviciilor cu numele dumneavoastra de utilizator si parola. Ati convenit sa aveti grija in a va proteja numele de utilizator si parola contra oricarei utilizari abusive de catre alte persoane si sa notificati cu promtitudine SC AROMIS SRL in legatura cu orice utilizare abuziva.

Puteti renunta la inregistrarea dumneavoastra, daca nu mai doriti sa utilizati Serviciul. Dupa renuntare la inregistrare, nu veti mai avea acces la Serviciu. AROMIS SRL poate inceta inregistrarea dumneavoastra sau va poate restrictiona accesul la anumite parti din Serviciu, daca exista vre-un indiciu ca ati incalcat Conditiile.

4. Utilizarea Serviciului

Ati convenit:
Sa respectati legile aplicabile, Conditiile si bunele maniere; Sa nu trasnmiteti Materiale ilegale, cu continut agresiv, ofensator, pornograpfic, provocator, denigrator si nici un alt Material necorespunzator; Sa respectati confidentialitatea altor persoane; Sa obtineti orice aprobari, premise sau licente care v-ar putea fi necesare pentru a avea dreptul legal de a depune orice Materiale; Sa nu distribuiti si nici sa nu postati mesaje spam, documente de dimensiuni nerezonabile, mesaje concatenate, scheme piramidale, virusi sau orice alte tehnologii care pot adduce daune Serviciilor, sau intereselor sau proprietatii utilizatorilor Serviciului. SC AROMIS SRL poate restrictiona in orice moment accesul la orice parte a Serviciului la libera sa alegere.

5. Tarife, inscriere si informatii cu privire la plata

Utilizarea Serviciului de catre dumneavoastra poate fi sau poate deveni sursa unor tarife.
Orice tarife percepute de Aromis SRL vor fi anuntate separat.

6. Disponibilitate

Este posibil ca serviciul sa nu fie disponibil in anumite tari si poate fi asigurat doar in limbile selectate. Serviciul poate depinde de retea, pentru informatii spulimentare va rugam sa va contactati furnizorul de servicii de retea.
SC AROMIS SRL isi rezerva dreptul, la libera alegere, de a modifica, inbunatatii si remedia Serviciu. Serviciu nu poate fi disponibil in timpul intreruperilor in scop de intretinere si in alte momente.
De asemenea SC AROMIS SRL poate decide sa intrerupa serviciu sau orice parte a a cestuia, la libera sa alegere. In acest caz, vi se va trasmite o notificare prealabila.

7. Interactiunea cu alte persoane

Puteti interactiona cu alti utilizatori din cadrul sau prin intermediul Serviciului. Conveti ca orice astfel de interactiuni nu implica SC AROMIS SRL si sunt doar interactiuni intre dumneavoastra si alti utilizatori.

8. Date cu caratcter personal

Politica de confidentialitate si prevederile suplimentare din aceste Conditii guverneaza utilizarea datelor dumneavoastra cu character personal.
Cand va inregistrati la Serviciu, SC AROMIS SRL solicita sau colecteaza in alt mod anumite date cu caracter personal precum adresa dumneavoastra de email impreuna cu numele dumneavotrsa de utilizator si parola, iar, in anumite cazuri, numarul dumneavoastra de mobil, ca sa putem comunica cu dumneavoastra, de exemplu pentru a transmite notificari privind mesajele primate
Cand utilizati Serviciul, anumite informatii tehnice, precum adresa MAC a calculatorului dumneavoastra, adresa de protocol internet, reteaua mobilului dumneaviostra, codurile de tara, zona timp, detaliile tehnice ale clientului dumneavoastra precum si tranzactiile dumneavoastra cu SC AROMIS SRL, de exemplu aprobarea de catre dumneavoastra a acestor Conditii, vor fi colectate automat de SC AROMIS SRL. Scopul in care SC AROMIS SRL poate utiliza respectivele date este explicat in Politica de Confidentialitate. De asemenea, SC AROMIS SRL, poate partcipa impreuna cu furnizorii dumneavoastra selectati de servicii la mentinerea listelor dumneavoastra de contact.
Serviciile pe care le accesati sunt asigurate de furnizorul dumneavoastra selectat de servicii care are adrese ori o politica de confidentialitate proprii. Va recomandam sa va familiarizati cu politica de confidentialitate a furnizorului dumneavoastra de servicii. SC AROMIS SRL nu este responsabila pentru confidentialitate sau orice alte practici ale respectivilor furnizori de servicii.
Desi mesajele dumneavoastra vor fi transmise prin intermediul servere-lor SC AROMIS SRL, SC AROMIS SRL nu va prelucra continutul sua titlurilor mesajelor dumneavoastra in alte scopuri decat scopurile necesare pentru livrarea si administrarea mesajelor dumneavoastra, cu execeptia cazului in care legea aplicabila prevede in alt mod.
SC AROMIS SRL poate coopera la anumite servicii, cu operatorul dumneavoastra si cu alti terti in legatura cu vanzarea serviciului. SC AROMIS SRL poate primi din partea respectivilor terti anumite informatii care nu au caracter personal specifice dispozitivului, precum seria MAC a calculatorului dumneavoastra, adresa de IP alocata de catre furnizor vandute de operator impreuna cu accesul la Serviciul. Respectivele informatii pot fi utilizate in afara activarii Serviciului.

9. Limitarea raspunderii

Serviciul este asigurat in baza principiilor “ASA CUM ESTE” si “ASA CUM ESTE DISPONIBIL”. SC AROMIS SRL nu garanteaza ca serviciul nu va fi interupt sau nu va avea erori sau virusi. Nu se acorda nici o garantie de nici o natura, expresa sau implicita, inclusiv, dar fara limitare la garantiile asupra titlului sau neincalcarea drepturilor si nici o garantie presupusa a caracterului comercial sau adecvat la un anumit scop, in legatura cu disponibilitatea, exactitatea, fiabilitatea, informatiile sau continutul serviciului. Conveniti si recunoasteti in mod expres ca utilizarea Serviciului se face doar pe riscul dumneavoastra si ca puteti fi expusi unui continut provenind din surse diferite.
Exceptand raspunderea in caz de deces sau vatamare corporala determinate de neglijenta grava sau de abatere savarsita cu intentie, SC AROMIS SRL nu va fi raspunzatoare pentru daune directe, indirecte sau punitive generate de utilizarea sau imposibiliatea de a utilize Serviciul.

10. Despagubiri

Conveniti sa aparati, despagubiti si sa nu tineti SC AROMIS SRL raspunzatoare pentru nici o pretentie a tertilor si pentru nici o obligatie, evaluare, pierdere, cost sau daune care rezulta sau iau nastere din, i) incalcarea de catre dumneavoastra a Conditiilor, ii) incalcarea sau violarea de catre dumneavoastra a oricarui drept de proprietate intelectuala, a altor drepturi sau confidentialitatii unui tert, iii) utilizarea abuziva a Serviciului de catre un tert, in cazul in care resopectuva utilizaare abuziva s-a produs ca urmare a neglijentei dumneavoastra de a lua masuri rezonabile pentru a va proteja numele de utilizator si parola impotriva utilizarii abuzive.

11. Alte clauze

11.1. Legea aplicabila

Exceptand cazurile in care legea aplicabila interzice acest lucru sau prevede in alt mod in prezentul, Conditiile vor fi guvernate de legile din Romania, indifirent de prevederile care iau nastere din conflictele de legi.

11.2. Validitatea

Conditiile nici nu vor exclude si nici nu vor limita nici unul dintre drepturile dumneavoastra obligatorii din tara dumneavoastra de rezidenta. In cazul in care o prevedere a conditiilor este considerata ca fiind lipsita de valabilitate, valabilitatea celorlalte prevederi nu va fi afectata, iar prevederea lipsita de valabilitate va fi inlocuita cu o prevedere valabila care este mai apropiata de rezultatul si de scopul Conditiilor. In cazul in care exista un conflict intre aceste Conditii si politica de confidentialitate, vor prevala prevederile acestor conditii. Prevederile conditiilor care sunt menite sa continue sa produca efecte juridice vor continua sa produca efecte in conditiile incetarii din orice motive a prezentului document.

11.3. Modificarea conditiilor

SC AROMIS SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment Conditiile, fara transmiterea nici unei notificari prealabile. In cazul in care Conditiile sunt modificate in mod negativ semnificativ, SC AROMIS SRL va transmite o notificare prealabila separata de informare in legatura cu respectiva notificare.
Sunteti raspunzator pentru revizuirea in mod regulat a Conditiilor. Utilizarea continua a Serviciului va reprezenta acordul dumneavoastra privind orice schimbari si modificari.

11.4. Legaturi cu alte website-uri si continut

In scopul facilitatii accesului dumneavoastra SC AROMIS SRL poate include legaturi cu website-uri retinute sau operate de terti si care nu fac parte din serviciu. In urma accesarii unei legaturi cu un astfel de website apartinand unui tert, veti revizui si veti conveni asupra regulior de utilizare a websit-ului inainte de a utiliza respectivul website.
Conveniti ca SC AROMIS SRL nu detine nici un control asupra continutului unor website-uri apartinand unor terti si nu-si poate asuma raspunderea pentru serviciile asigurate si nici pentru materialul creat sau publicat de respectivele website-uri. O legatura cu un website apartinand unui tert nu presupune ca SC AROMIS SRL aproba website-ul sau produsele sau serviciile la care se face referire in website.

12. Proprietate intelectuala

12.1 Copyright

Intregul continut al site-ului www.elichidare.ro si a altor site-uri care ofera Serviciul - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC AROMIS SRL (daca nu este specificat altfel) si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC AROMIS SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Serviciul si software-ul aferent sunt protejate in baza legilor internationale privind drepturile de autor si prin aceasta sunteti informat ca SC AROMIS SRL revendica drepturi de autor. Sub rezerva Conditiilor, SC AROMIS SRL retine toate drepturile, titlurile si interesele asupra serviciului, precum si asupra produselor, software-ului si altor proprietati apartinand AROMIS SRL care va sunt puse la dispozitie sau pe care le utilizati prin intermediul Serviciului.

12.2 Accesul la site

SC AROMIS SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC AROMIS SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.
Politica de confidentialitate
SUNTEM PREOCUPATI DE DREPTUL DUMNEAVOASTRA LA VIATA PRIVATA
AROMIS SRL doreste sa respecte confidentialitatea datelor dumneavoastra si sa se conformeze tutuor legilor referitoare la protectia datelor si dreptul la viata privata. Speram ca prezenta politica de confidentialitate (“ Politica “) va va permite sa intelegeti tipul de informatii pe care le colectam in legatura cu produsele si serviciile noastre, precum si modul in care prelucram astfel de date. In curpinsul prezentei Politici, termenul “date cu caracter personal” inseamna informatii informatii la o persoana indentificata sau identificabila (respective, o persoana fizica). Termenii “SC AROMIS SRL SRL“, “AROMIS”, “elichidare.ro” “elichidare” desemneaza AROMIS SRL, inclusiv afiliatii acesteia (denumiti deasemenea “noi”, “noua”, sau “al/ale noastre”) . Prezenta politica se aplica datelor cu caracter personal colectate in legatura cu produsele si serviciile oferite de AROMIS SRL sau provenite de la alte entitati aflate in interactiune cu noi si unde se face o referire la aceasta Politica, de exemplu, in legatura cu pagini de internet, (inclusiv pagini de internet pe telefoane mobile) si alte tipuri de servicii oferite de AROMIS SRL in general in forma electronica, alaturi de alte servicii, precum serviciile de relatii cu clientii, promotii si campanii de promovare.

Este posibil sa furnizam si informatii confidentiale suplimentare sau de rectificare in legatura cu un anumit produs sau serviciu AROMIS SRL. Astfel de informatii prevaleaza asupra prezentei politici in cazul unei neconcordante. Produsele si serviciile noastre pot contine referiri la paginile de internet ale altor societati comerciale sau la serviciile unor terti care au propriile politici de confidentialitate. Va recomandam sa cititi politicile de confidentialitate ale acestor servicii. AROMIS SRL nu este responsabila pentru practicile de confidentialitate sau pentru continutul serviciilor respective.

Prin utilizarea paginii de internet si / sau prin transmiterea datelor cu caracter personal catre AROMIS SRL va exprimati acordul in legatura cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in modul prevazut in prezenta Politica. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta politica, va rugam sa nu utilizati aceasta pagina de internet si sa nu transmiteti datele dumneavoastra cu caracter personal catre AROMIS SRL.

Tipul de date colectate

Noi colectam datele dumneavoastra cu caracter personal in general in momentul in care faceti o achizitie, utilizati sau va inregistrati pentru unul dintre serviciile noastre, participante la o promotie sau la o campanie de promovare sau interactionati cu noi in alt mod. Intentia nostra este sa colectam datele duneavoastra cu caracter personal cu acordul dumneavoastra. Va prezentam mai jos exemple de categorii de date colectate.
Informații Tehnice În principal, puteți vizita pagină noastră de Internet sau utiliza produsele și serviciile noastre fără a vi se solicita informații de identificare. Cu toate acestea, anumite informații tehnice sunt colectate implicit în momentul în care utilizați serviciile noastre. Astfel de informații includ, de exemplu, adresa dumneavoastră IP, durata accesării, pagina de Internet de pe care vă legați, paginile pe care le vizitați, legăturile pe care le utilizați, reclamele publicitare sau alte conținuturi vizualizate, informații despre aparatura dumneavoastră sau alte informații tehnice pe care le oferă browser-ul dumneavoastră sau care pot fi colectate în alt mod în legătură cu anumite produse și servicii. În momentul în care utilizați serviciile sau produsele noastre sau interacționați cu noi în alt mod prin rețelele de telecomunicații, anumite informații suplimentare, precum numărul dumneavoastră de abonament de telefon mobil, pot fi transmise către noi prin intermediul operatorului de telecomunicații ca parte implicită a respectivei comunicări. Vă rugăm să consultați, de asemenea, secțiunea ”Utilizarea fișierelor de tip Cookie și a componenetelor Web Beacon” prezentată mai jos. Informații pe care ni le furnizați Când vă înregistrați pentru serviciile noastre, faceți o achiziție, participați la o promoție sau interacționați cu noi în alt mod, este posibil să vă solicităm să ne furnizați informații precum numele dumneavoastră, adresa de e-mail, adresa de domiciliu, precum și numele de utilizator, parole sau alte instrumente de identificare utilizate pentru autentificarea și validarea acțiunilor utilizatorilor necesare pentru a vă pune la dispoziție produsele sau serviciile solicitate sau pentru a putea comunica cu dumneavoastră. Putem colecta informații demografice precum vârsta, sexul, codul poștal. De asemenea, putem colecta alte informații pe care le furnizați, precum acordurile, preferințele și răspunsurile dumneavoastră, informații referitoare la aparatura dumneavoastră și alte astfel de informații furnizate. Precizăm că anumite informații neidentificabile colectate de la dumneavoastră pot deveni identificabile în momentul în care dumneavoastră ne furnizați date cu caracter personal. De asemenea, putem obține, în conformitate cu prevederile legii aplicabile, anumite date cu caracter personal de la societățile ce pun la dispoziție liste de persoane sau din alte astfel de surse publice. Unele dintre serviciile pe care le oferim pot permite transmiterea de informații despre alte persoane, de exemplu, atunci când comandați un produs pe care doriți să îl livrăm direct unei alte persoane.
Tranzacțiile pe care le derulați cu noi Noi colectăm sau solicităm informații legate de achiziția și/sau utilizarea unui serviciu, precum și cele legate de alte interacțiuni cu noi. Astfel de informații pot include, de exemplu, detalii despre cererile și solicitările pe care le-ați făcut, despre produsele și serviciile pe care vi le-am furnizat (inclusiv detalii despre livrare), detalii financiare (inclusiv plăți efectuate, detalii referitoare la cartea de credit, adresa de facturare, verificarea creditului și alte asemenea informații), detalii privind contractele pe care le-ați încheiat cu AROMIS SRL , evidența comunicarilor, informații și detalii referitoare la conținutul transmis, precum și alte informații privind tranzacțiile. Suntem autorizați, potrivit legislației aplicabile, să înregistram comunicările dumneavoastră la serviciul nostru de relații cu clienții sau la alte centre de contact. Anumite servicii pot necesita informații referitoare la locația dumneavoastră. Cu toate acestea, utilizarea informațiilor despre locație în cazul unor astfel de servicii se face cu acordul dumneavoastră. Scopurile în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal
AROMIS prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal în scopul descris prin prezenta Politică și/sau în alte informații suplimentare privind confidențialitatea aferente unui anumit serviciu. Precizăm că unul sau mau multe scopuri pot fi aplicabile în același timp.
Furnizarea de produse și servicii. Putem utiliza datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a vă satisface cererea, pentru a vă prelucra comanda sau în alt scop în vederea executării contractului pe care l-ați încheiat cu AROMIS SRL, pentru a asigura funcționalitatea și siguranța produselor și a serviciilor noastre, pentru a vă identifica și pentru a preveni și investiga cazurile de fraudă sau alte forme de utilizare ilegală. Dezvoltarea de produse și servicii Este posibil să utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a dezvolta produsele și/sau serviciile noastre. Cu toate acestea, de regulă utilizăm numai informații globale și statistice pentru dezvoltarea produselor și serviciilor noastre. De asemenea, putem utiliza datele dumneavoastră cu caracter personal în scopul personalizării ofertei noastre și pentru a vă oferi produse mai relevante pentru dumneavoastră, de exemplu, pentru a vă face recomandări și pentru a vă afișa pe paginile dumneavoastră de Internet informații și reclame specifice pentru nevoile dumneavoastră. Este posibil să combinăm datele cu caracter personal colectate în legătură cu utilizarea de către dumneavoastră a unui anumit produs și/sau serviciu AROMIS SRL cu alte date cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră, cu excepția cazului în care astfel de date cu caracter personal au fost colectate în alt scop. Este posibil să creăm date globale și statistice pe bază datelor dumneavoastră cu caracter personal. Comunicarea cu dumneavoastră și marketingul Este posibil să utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a comunica cu dumneavoastră, de exemplu, pentru a vă informa în legătură cu produsele și/sau serviciile pe care le utilizați sau pentru a vă contacta în scopul unor sondaje privind satisfacția clientului. Putem utiliza datele dumneavoastră cu caracter personal în scop de marketing sau pentru realizarea de studii, de exemplu, pentru efectuarea unui studiu de piață suntem autorizați, potrivit legislației aplicabile, să vă contactăm pentru a vă informa în legătură cu noi produse, servicii sau promoții pe care le oferim. De asemenea, unele dintre produsele și serviciile noastre pot fi utilizate pentru promovarea produselor sau serviciilor altor companii. Cu toate acestea, AROMIS SRL nu va dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal unor astfel de companii sau altor companii în scop de marketing, decât cu acordul dumneavoastră prealabil.

Transmiterea datelor dumneavoastră cu caracter personal

În general, noi nu vindem, nu închiriem și nu dezvăluim în alt mod datele dumneavoastră cu caracter personal către terți decât în condițiile precizate mai jos. Acordul Putem transmite datele dumneavoastră cu caracter personal dacă avem acordul dumneavoastră în acest sens. Anumite servicii pot presupune dezvăluirea datelor dumneavoastră cu caracter personal către alți utilizatori ai serviciului, de exemplu în cazul utilizatorilor care își publică singuri conținutul sau în cazul comunităților de utilizatori AROMIS SRL. Entități AROMIS SRL și terți autorizați Putem transmite datele dumneavoastră cu caracter personal către alte entități AROMIS SRL sau către terți autorizați care prelucrează date cu caracter personal pentru AROMIS SRL în scopurile descrise în prezenta Politică. Aceste entități nu sunt autorizate să utilizeze datele dumneavoastră cu caracter personal în alte scopuri, iar noi le cerem să acționeze în conformitate cu prezenta Politică și să ia măsurile de siguranță adecvate în vederea protecției datelor dumneavoastră cu caracter personal. Transferuri internaționale Produsele și serviciile noastre pot fi oferite prin utilizarea resurselor și serverelor din diverse țări ale lumii. Prin urmare, datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi transferate dincolo de granițele țării în care utilizați serviciile noastre, inclusiv în țări din afara Zonei Economice Europene (EEA) în care nu există legi privind protejarea datelor cu caracter personal sau care au reglementări diferite în ceea ce privește protecția datelor, de exemplu, Statele Unite ale Americii. În astfel de cazuri noi luăm toate măsurile pentru a ne asigura că există o bază legală pentru aceste transferuri și o protecție adecvată pentru datele dumneavoastră cu caracter personal, conform legislației aplicabile, de exemplu, prin utilizarea contractelor standard aprobate de autoritățile relevante (dacă este cazul) și prin solicitarea utilizării altor măsuri tehnice și organizatorice de securitate. Dezvăluiri obligatorii Este posibil să fim obligați prin lege să dezvăluim datele dumneavoastră cu caracter personal anumitor autorități sau terți, de exemplu, organelor de aplicare a legii în țările în care operăm noi sau terți care acționează în numele nostru. De asemenea, este posibil să dezvăluim sau să prelucrăm în alt mod datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația aplicabilă pentru a apăra interesele legitime ale AROMIS SRL, de exemplu, în cursul acțiunilor în instanță, civile sau penale. Fuziuni și achiziții În cazul în care se decide vânzarea, cumpărarea, fuziunea sau a alt tip de organizare a activității în anumite țări, acest lucru poate presupune dezvăluirea de date cu caracter personal către clienții sau cumpărătorii potențiali sau efectivi și către consultanții acestora, sau primirea de date cu caracter personal de la vânzători și de la consultanții acestora. Colectarea datelor minorilor
AROMIS SRL nu intenționează să colecteze informații de la persoane sub vârsta de optsprezece (18) ani și nici să deruleze tranzacții cu acestea. Cu toate acestea, este posibil ca bazele noastre de date să conțină date cu caracter personal ale unor persoane sub vârsta de optsprezece (18) ani deoarece nu este întotdeauna posibil să se stabilească cu precizie vârstă utilizatorului. În cazul în care se solicită precizarea vârstei, noi blocăm serviciul pentru orice persoană care este sub vârstă de 18 ani. De asemenea, vom face eforturi rezonabile pentru a șterge din baza noastră de date orice fel de date cu caracter personal ale utilizatorilor minori. Politica AROMIS SRL este de a cere minorilor (vârsta la care o persoană devine majoră, și prin urmare vârsta până la care o persoană este minoră sunt determinate de legislația țării în care aveți domiciliul) să nu facă achiziții sau să se angajeze în alt mod în acte de natură juridică în legătură cu produsele noastre, fără acordul unui părinte sau al tutorelui legal, cu excepția cazului în care acest lucru este permis conform legislației aplicabile.
Calitatea datelor
Întreprindem măsurile rezonabile pentru ca datele cu caracter personal pe care le deținem să fie exacte și actualizate și pentru a șterge datele cu caracter personal care nu mai sunt actuale, care sunt incorecte sau care nu mai sunt necesare în orice alt mod.

Întrucât anumite produse și servicii AROMIS SLR permit administrarea profilului propriu de către utilizatori, vă recomandăm să vă accesați datele cu caracter personal la anumite intervale de timp pentru a vă asigura că acestea sunt corecte și actualizate. Vă rugăm să rețineți că vă revine responsabilitatea de a ne furniza detalii corecte precum și de a actualiza datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat în cazul în care în care acestea se modifică.

Securitate

Întrucât există întotdeauna riscuri legate de furnizarea de date cu caracter personal, fie personal, prin telefon, prin Internet sau în orice alt mod, și nu există nicio tehnologie care să poată asigura securitate absolută, sau care să garanteze imposibilitatea accesului neautorizat sau accesarea neautorizată de către hackeri, AROMIS SRL a întreprins măsurile tehnice și organizatorice corespunzătoare cu privire la securitatea informațiilor în scopul de a preveni și de a minimiza aceste riscuri.
Aceste măsuri includ, dacă este cazul, utilizarea sistemelor firewall, a unor facilități de securizare server, a criptării, precum și implementarea unor sisteme și proceduri corespunzătoare de administrare a drepturilor privind accesul autorizat, selectarea furnizorilor și a altor măsuri tehnice și comerciale rezonabile pentru a asigura protecția corespunzătoare pentru datele dumneavoastră cu caracter personal în scopul împiedicării utilizării neautorizate sau a dezvăluirii acestora. Dacă este cazul, este posibil să utilizăm și copii de siguranță și alte mijloace similare în scopul prevenirii deteriorării accidentale sau a distrugerii datelor dumneavoastră cu caracter personal. În cazul în care o anumită parte a unei pagini de Internet AROMIS SRL oferă suport pentru operațiuni on-line, va fi utilizată o măsură de securitate standard specifică industriei, cum este de exemplu cea pusă la dispoziție de “Secure Sockets Layer” (“SSL”), în scopul de a proteja caracterul confidențial și securitatea operațiunilor on-line.

Utilizarea fișierelor de tip cookie și a componentelor web beacon (imagini web)
La anumite intervale de timp, când vizitați pagina de Internet AROMIS SRL, este posibil ca anumite informații să fie plasate pe computerul dumneavoastră în scopul de a facilita recunoașterea computerului respectiv. Aceste informații sunt de obicei sub forma unui modul text cunoscut sub denumirea de “cookie”. Modulele de tip cookie sunt module care conțin un număr redus de date stocate pe unitatea de hard-disc a computerului dumneavoastră și nu pe pagina de Internet. În general, aceste module permit colectarea anumitor informații referitoare la computerul dumneavoastră, inclusiv adresa dumneavoastră IP, sistemul de operare a computerului dumneavoastră, tipul de browser pe care îl folosiți și adresa oricăror pagini de Internet de referință. Utilizarea modulelor de tip cookie urmărește să vă ofere anumite avantaje, cum ar fi eliminarea necesității de a introduce de fiecare dată parola pe durata unei sesiuni sau a necesității de a înregistra din nou produsele pe care le-ați selectat pentru coșul de cumpărături în cazul în care nu finalizați operațiunea în cadrul unei singure vizite pe pagina de Internet respectivă. Modulele de tip cookie sunt utilizate de asemenea pentru analizarea traficului pe paginile de Internet și pentru realizarea profilelor demografice fără identificarea utilizatorilor pentru îmbunătățirea serviciilor noastre.

AROMIS SRL poate folosi de asemenea și așa numitele “web beacons” (sau “pixel tags”) în legătură cu anumite pagini de Internet. În orice caz, acestea nu sunt folosite cu scopul de a identifică personal utilizatorii individuali. Web beacons sunt, în general, imagini grafice care sunt plasate pe pagină de Internet și sunt utilizate pentru înregistrarea numărului de vizitatori de pe pagină de Internet respectivă și/sau pentru accesarea anumitor fișiere de tip cookie. Aceste informații sunt utilizata în scopul îmbunătățirii serviciilor noastre. Componentele web beacon, nu colectează, în general, decât informațiile care ne sunt furnizate de browser-ul dumneavoastră, ca parte standard a oricărui tip de comunicare prin Internet. În cazul în care închideți modulele de tip cookie, componenta web beacon nu va mai putea identifica activitatea dumneavoastră specifică. Componenta web beacon, poate continua însă să colecteze informații privind vizitele din adresa dumneavoastră IP, dar acestea nu vor mai fi informații unice.

În cazul în care doriți să nu mai primiți module de tip cookie, sau doriți să fiți anunțați înainte de plasarea acestora, vă puteți seta browser-ul să facă această selecție, în cazul în care acesta este prevăzut cu o astfel de opțiune. Vă rugăm să rețineți însă că, în cazul în care selectați opțiunea de a nu mai primi modulele de tip cookie, nu veți mai putea vizualiză anumite părți ale acestei pagini de Internet care pot contribui la îmbunătățirea condițiilor de vizitare a acesteia. Este posibil ca și unii dintre partenerii noștri de afaceri, ale căror pagini de Internet sunt legate de pagina de Internet a AROMIS SRl, să utilizeze module de tip cookie sau componente web beacon. În orice caz, noi nu avem niciun fel de acces sau control asupra acestor module de tip cookie.

Drepturile dumneavoastră

În cazul în care doriți să cunoașteți ce tip de date cu caracter personal deținem în legătură cu dumneavoastră sau în cazul în care doriți să reînnoiți, corectați, să anonimizați sau să ștergeți orice date cu caracter personal incomplete, incorecte sau care nu mai sunt de actualitate, sau în cazul în care doriți încetarea prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal în scopul transmiterii de materiale promoționale sau în scopul de marketing direct sau al realizării unor studii de piață sau, în baza altor motive juridice justificate, vă veți putea exercita aceste drepturi, după cum este necesar și în conformitate cu legea aplicabilă, contactându-ne la punctele de contact indicate mai jos. În anumite cazuri, în special în cazul în care doriți ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie șterse sau ca acestea să nu mai fie prelucrate, este posibil să nu vă mai putem furniza serviciile de care ați beneficiat. Recomandarea noastră este să utilizați instrumentele de administrare a profilurilor disponibile scopurile menționate , întrucât acestea de cele multe ori acces direct datele cu caracter personal permit le administrați mod eficient.

În legătură cu aspecte care țin de practicile privind politica de confidențialitate a AROMIS SRL ne puteți contacta și la:SC AROMIS SRL
Blvd. M Viteazul BL A37/2
Zalau, Salaj Romania


Modificări privind Politica de Confidențialitate

SC AROMIS SRL poate modifica în mod periodic prezenta Politică de Confidențialitate sau schimba, modifica sau suspenda accesul la această pagină de Internet, comunicând acest lucru sau nu. În orice caz, dacă prezenta Politică de Confidențialitate se modifică într-o manieră negativă semnificativă, AROMIS SRL va publica un anunț referitor la modificarea respectivă la începutul acestei Politici și pe pagina principală a acestei pagini de Internet timp de 30 de zile. Vă recomandăm să reveniți pentru a consulta prezenta Politică de Confidențialitate în mod periodic pentru a vă informă cu privire la orice modificare adusă acesteia.

eLichidare.ro este un serviciu gratuit. eLichidare.ro nu dezvaluie date persoanele si nici nu pastreaza in clar parolele utilizatorului sai.

Elichidare.ro este un serviciu oferit de:

SC Aromis S.R.L
Nr. Reg. Com: J31/781/1991
Cod Fiscal: RO 681 670
Adresa: Blvd. Mihai Viteazul Bl A37 - parter Zalau , Salaj, Romania
Telefon: +4 0260 614 701
Fax: +4 0260 614 701
Mobil: +4 0743 157 271

* eLichidare.ro prin SC AROMIS SRL nu isi asuma nici o responsabilitate privind corectitudinea datelor privind bunurile scoase la vanzare. Pentru detalii suplimentare va rugam sa contactati pe cei care organizeaza licitatiile si vinzarile.