15 Oct 2018 | 222 licitatii active | 4258 Total anunturi
Newsletter

Primeste cele mai noi anunturi cu executari silite direct pe e-mail completand formularul urmator:


Categorii


Intrebari Frecvente - elichidare.ro

Cum ma inregistrez in sistem?
Pentru a te inregistra trebuie sa completezi toate datele cerute in formularul de inregistrare si apoi da clik pe butonul “Inregistrare”. Daca toate datele au fost corect completate, la adresa de e-mail scrisa de tine in formular se va trimite un link de validare. Acest link este valabil 48 de ore, validarea contului trebuie facuta in acest interval de timp, dand clik pe acel link. Odata ce contul a fost validat va puteti autentifica pe site cu numele de utilizator ales si parola.

Ce se intampla daca nu primesc mesajul ce contine link-ul de validare al contului?
Mesajul de confirmare este trimis imediat ce procesul de inregistrare s-a finalizat cu succes. Te rog sa iei in calcul faptul ca exista intarzieri in retea care nu se datoreaza nici serverelor eLichidare si nici furnizorului tau de internet. Pot exista intarzieri in trimiterea mesajului, insa o intarziere mai mare de 3 ore pune semne de intrebare. In cazul acesta te rugam sa folosesti formularul de contact si sa ne dai toate detaliile contului pe care ai incercat sa-l creezi.

Ce fel de adresa de e-mail pot folosi pentru crearea unui cont in reteaua eLichidare ?
Pentru a va crea cont pe eLichidare.ro puteti folosi orice adresa de e-mail. Atentie adresa de e-mail trebuie sa fie o adresa valida, nu in curs de validare, pentru a putea primi link-ul de validare al contului de acees din reteaua eLichidare .

Nu am adresa de email , exista o alta modalitate de a posta un anunt pe elichidare.ro ?
Sigur ! Elichidare.ro vine in ajutorul utilizatorilor sai cu un sistem de postare automat. Nu trebuie decat sa ne trimiteti un fax la numarul de telefon: 0260.614.701 cu informatiile necesare (Ora si Data licitatiei, Lista bunurilor,valoarea, debitorul , adresa licitatie , organizatorul si adresa bunurilor) iar anuntul dumneavoastra va fi posta in maxim 72 de ore de la receptionarea faxului.

Cum imi aleg parola?
Fiecare utilizator poate sa isi aleaga parola pe care o doreste. Se pot realiza combinatii intre litere si cifre, iar numarul maxim de caractere este de 20.

Am uitat parola, cum o pot recupera?
In cazul in care ati uitat parola trebuie sa intrati in zona de login din site si sa dati clik pe link-ul “Am uitat parola”. Veti fi redirectionat intr-o pagina unde trebuie sa completati adresa de e-mail cu care v-ati creat contul si parola va fi automat trimisa la acea adresa de e-mail.

Elichidare.ro NU pastreaza / stocheaza, in clar, parolele utilizatorilor sai.

Ce pot face daca am uitat numele de utilizator cu care m-am inregistrat?
Numele de utilizator cu care v-ati inregistrat este singura modalitate de identificare a contului dumneavoastra. Daca ati uitat userul de autentificare contacteaza-ne prin formularul de contact.

Ce este codul pe care trebuie sa-l introduc in formularul de inregistrare?
Codul care trebuie introdus in formularul de inregistrare este un cod de siguranta. Rolul lui este sa impiedice crearea de conturi invalide.

Cum ma autentific in sistem?
Pentru a te autentifica in sistem, trebuie sa intri in zona de login din site si sa introduci userul si parola. Autentificarea se face automat.

Cum modific datele contului meu?
Pentru a va modifica datele de contact trebuie sa va logati si sa intrati in zona “Contul meu”. In acesta zona va puteti modifica doar parola si datele personale.

Cum imi pot modifica numele de utilizator?
Numele de utilizator nu poate fi modificat.

Cum pot edita un anunt deja postat pe site?
Anuturile aprobate de catre eLichidare.ro si facute publice de catre utilizator pot fi edita prin intermediul panoului de administrare anunturi aflat in stanga ecranului in prealabil utilizatorul sa se fi inregistrat pe site folosind userul si parola.

Am adaugat anuntul dar nu apare pe site. Ce s-a intamplat ?
Odata ce ai adaugat anuntul vei primi un email de confirmare cum ca a fost inregistrat. Unul dintre operatorii eLichidare.ro va verifica acuratetea informatiilor introduse si il va aproba. Odata aprobat vei primi un email de confirmare iar apoi trebuie sa mergi in sectiunea "Anunturi in asteptare" pentru al face public

Am primit e-mail ce imi confirma aprobarea anuntului de catre operator dar acesta nu apare pe site. Ce sa fac ?
Odata aprobat anuntul necesita publicare pe site de catre utilizator. Acesta poate accesa sectiunea "Anunturi in astepare" si sa apase pe butonul verde "Publica Anunt"