15 Oct 2018 | 222 licitatii active | 4258 Total anunturi
Newsletter

Primeste cele mai noi anunturi cu executari silite direct pe e-mail completand formularul urmator:


Categorii


wWw.elichidare.ro


eLichidare.ro este un “loc” unde se intalnesc cererea pentru bunuri – in general la un pret sub pretul pietei - si oferta de bunuri a persoanelor juridice/fizice executate silit sau aflate in stare de faliment.Insolventa nu este o stare normala a unei firme, ci reprezinta o stare tranzitorie inspre o firma stabila si sanatoasa sau din pacate de cele mai multe ori este urmata de faliment.

O firma in insolventa sau executata silit sau declarata in faliment, in general datoreaza bani creditorilor (banci, societati comercile, institutii, persoane fizice). Este foarte important pentru acesti creditori sa-si recupereze cat mai rapid creantele iar elichidare.ro este un loc unde se pot publica si centraliza ofertele de vanzare a bunurilor executate silit.Elichidare.ro se adreseaza Practicienilor in Insolventa, Executorilor Judecatoresti, Executorilor Bancari cat si publicului larg interesat in achizitionarea unor bunuri la un pret bun.

Pe eLichidare.ro poti gasi anunturi de lichidare si exectuare silita din surse publice. Cum ar fi:

Licitatii/vinzari la bancile:
Alpha Bank, BCR , Banca Romaneasca, Banca CR Firenze, BRD , Banca Transilvania , Credi Europe Bank , CEC Bank , GE Money, ING Bank , Leumi Bank , Marfin Bank , MKB Romexterra Bank, Procredit Bank, Piraeus Bank, Raiffeisen Bank, Romanian International Bank, Volksbank , Unicredit Tiriac Bank.

Licitatii din partea Uniuni executorilor judecatoresti din aproape toate judetele tarii.

Licitatii ale Agentiei Nationale A Finatelor Publice din majoritatea judetelor tarii.

Licitatii afisate de Uniunea practicienilor in insolventa.

Bunuri recuperate de societati de leasingSti o sursa de licitatii publice si nu apare pe eLichidare.ro ?

Click aici sa ne spui si noua.
eLichidare.ro este un serviciu gratuit. eLichidare.ro nu dezvaluie date persoanele si nici nu pastreaza in clar parolele utilizatorului sai.


Elichidare.ro este un serviciu oferit de:

SC Aromis S.R.L
Nr. Reg. Com: J31/781/1991
Cod Fiscal: RO 681 670
Adresa: Blvd. Mihai Viteazul Bl A37 - parter Zalau , Salaj, Romania
Telefon: +4 0260 614 701
Fax: +4 0260 614 701
Mobil: +4 0743 157 271

* eLichidare.ro prin SC AROMIS SRL nu isi asuma nici o responsabilitate privind corectitudinea datelor privind bunurile scoase la vanzare. Pentru detalii suplimentare va rugam sa contactati pe cei care organizeaza licitatiile si vinzarile.